Vacuum Packaging Machines

Henkovac tray sealers

VenloPack is een officiële reseller van Henkovac tray sealers. Een tray sealer van Henkovac zorgt ervoor dat uw product lang houdbaar blijft. VenloPack kan nieuwe machines of onderdelen van Henkovac tray sealers tegen zeer concurrende prijzen uit voorraad leveren.

Heeft uw huidige traysealer van Henkovac onderhoud nodig, of bent u op zoek naar een (gereviseerde) tray sealer van Henkovac, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: +31-(0)77-3968204.

VenloPack is u graag van dienst voor alle tray sealers van Henkovac!

Henkovac; een vooraanstaand merk. Vertegenwoordigd in meer dan 70 landen is Henkovac één van de bekendste en meest vooraanstaande merken van vacuüm verpakkingsmachines in de wereld. Door middel van wereldwijd te denken en lokaal te handelen, worden de Henkovac machines vertegenwoordigd. Samen met u kunnen we een passende oplossing vinden voor uw verpakkingsbehoeften.

Door het continue ontwikkelen van unieke innoverende eigenschappen in combinatie met geavanceerde techniek garanderen wij dat Henkovac machines u een optimaal verpakkingsresultaat realiseren voor food en non-food producten conform de actuele markteisen.