Vacuum Packaging Machines

Vacumeermachines en vacuum verpakkings machines

Venlopack is gespecialiseerd in het reviseren van vacumeermachines, alsmede het onderhoud aan uw bestaande vacuum verpakkings machine. Door jarenlange ervaring heeft Venlopack zeer goede contacten weten op te bouwen met diverse bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Heeft u onderhoud nodig aan uw vacuum verpakking machine of bent u op zoek naar een (gereviseerde) vacumeermachine, dan is VenloPack een goede keus.

VenloPack levert nieuwe vacumeermachines uit het assortiment van Henkovac en gereviseerde vacuum verpakkings machines uit het assortiment van Multivac. VenloPack adviseert u graag in de aanschaf van uw (gereviseerde) vacuum verpakkings machine en zoekt samen met u de vacumeermachine die voldoet aan uw eisen. Tevens is VenloPack een uiterst betrouwbare partner in het onderhouden en/of repareren van uw Henkovac of Multivac vacumeermachine.

Persoonlijke service staat bij VenloPack hoog in het vaandel.
Bekijk een greep uit ons assortiment vacumeermachines van Henkovac en Multivac of neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: +31-(0)77-3968204.

Wij zoeken graag voor en met u de vacuum verpakkings machine die voldoet aan uw wensen!

Assortiment vacumeermachines: